Bemutatkozás


Cégünk több, mint 12 éve elsőként kezdte meg a  térségben motorosszán túrák szervezését, Romániában és Magyarországon.  Az évek alatt összegyűjtött tapasztalat és a sok pozitív visszajelzés is segít abban, hogy állandó magas színvonalon tudjuk kiszolgálni vendégeinket. Bár többen próbálnak utánozni és követni, mi mindig arra törekszünk, hogy két lépéssel előrébb legyünk. Jármű flottánkban megtalálhatók a legújabb és legkorszerűbb motorosszánok is, és egyedülálló folyamatossággal cseréljük  a régieket. Az ügyfél dönti el a mi segítségünkkel, hogy milyen géppel fog részt venni a túrán, melyik a legmegfelelőbb neki.

Motoros szánjainkkal gyönyörű és érintetlen tájakat szelünk át két egész napon keresztül, melyet néhány pihenővel, extrém szabadidővel és jellegzetes helyi ebéddel szakítunk meg az erdő mélyén, hegytetőn vagy éppen egy Székely kocsmában.

12A cégek által már többnyire ismert programok: a vadvízi túrák, quadozás, sziklamászás mellett egy újabb adrenalin növelő sport kipróbálására, hívjuk a kalandvágyókat. Snowmobile flottánk a teljesítményt illetően jelenleg egyedülálló Európában.

Köszönjük, hogy időt szánt bemutatkozónk elolvasására. Amennyiben ajánlatunk, felkeltette érdeklődését, vagy további kérdései merültek fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken szívesen állunk rendelkezésére.


Túra időpontok:
Januártól áprilisig minden hétvégén, csütörtök-vasárnap(autóval) vagy szombat-kedd (Wizz air, autó) turnusokban.

Minimum 6 szán egyidejű bérlése esetén bármely időpontban, akár hétköznap is!!!

Reméljük Önt is hamarosan elvihetjük egy életre szóló élményt adó túrára a közel jövőben.


SEGÍTHETÜNK?

Vitéz Zsolt
(HU,EN)
+36 30 279 2562
vzs@wilker.hu
Vitéz Anna
(HU,DE,EN)
+36 30 999 6082
anna@wilker.hu

Cím: 2151 Fót, Fehérkő út 4.

Nyitvatartás: H-P: 9-18, Szombat: 9-13